Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
У березні виповнюється 203 роки від дня народження славного сина українського народу, видатного українського поета та художника, Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Справедливо Великого Тараса — народного мислителя та творця, вважають народним пророком. Не одне покоління українців формувало свій світогляд на його творах.
IMG 4850
Глибокою шаною до Великого Кобзаря ознаменувалися ці дні і в Яготинському НВК3. Національно-​патріотичному вихованню тут приділяють велику увагу, адже в сучасних реаліях, важливим завдання педагогічного колективу є не тільки формування майбутньої еліти України, а й всебічно та гармонійно розвинених особистостей, патріотів своєї країни.
Насичену та цікаву програму запропоновано учням школи у рамках проведення Шевченківських днів.
IMG 4857
А розпочалися заходи, звичайно ж, із Шевченківських читань. Щорічно в школі проводиться цей конкурс: учні всіх класів змагаються у мистецтві декламації віршів — поезії Тараса Шевченка та віршів, присвячених Великому Кобзареві. З кожним роком Шевченківські читання приваблюють до себе дедалі більше учасників та гостей.
IMG 4849
Цьогорічні шанувальники Шевченкового слова взяли участь у конкурсі «Шевченка слово невмируще…», та приємно вразили журі усвідомленим вибором поезій та їх чуттєвимчитанням. Вірші Тараса Шевченка декламували 45 учнів 111-​их класів. У виступах переважала романтична лірика та патріотичнівірші.
Журі оцінювало декламування учасників за п’ятьма критеріями: знання напам’ять, виразність, обсяг твору, артистизм і культура мовлння. Одностайно журі визначило найкращих учасників. Ними стали Бойко Євгнен, учень 3-​Г класу, та Алієва Тетяна, учениця 7-​В класу. Також 17 учасників будуть нагороджені грамотами.
Вітаємо переможців і бажаємо творчого натхнення!