Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

22.02.2017 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації на базі дошкільного навчального закладу (ясла – садок) комбінованого типу № 2 «Дюймовочка» проведено засідання районного методичного об’єднання завідуючих дошкільних навчальних закладів на тему «Невідкладні заходи з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах». В ході засідання проведено контроль за вихованням культурно – гігієнічних навичок дітей під час сніданку та чергування дітей середньої групи (вихователь Гридасова А.А.).

DSCN4805

Під час практичного блоку учасниками засідання здійснено контроль відповідно карток аналізу умов харчування та дотримання санітарного стану харчоблоку в дошкільних навчальних закладах.

Під час розгляду циклограми контролю за організацією харчування дітей в дошкільних навчальних закладах завідуючі дошкільних навчальних закладів району поділилися досвідом щодо забезпечення якісного харчування в дошкільних навчальних закладах.DSCN4794

Питання щодо підведення підсумків тематичного контролю з проблеми харчування в дошкільному навчальному закладі № 2 «Дюймовочка» висвітлено завідуючою Грушкою К.В., які узагальнено відповідними документами.

Під час теоретичного блоку Миненок О. В. активізувала знання завідуючих дошкільними навчальними закладами з Інструкції з організації харчування в дошкільних навчальних закладах та Санітарного регламенту дошкільних навчальних закладів.

DSCN4807

З метою закріплення знань Оксаною Вікторівною проведено вікторину щодо дотримання вимог нормативно – правових документів з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах. Також проведений аналіз виконання норм харчування в дошкільних навчальних закладів району за січень 2017 року.

В ході засідання прийняті методичні рекомендації щодо забезпечення дієвого контролю з боку адміністрації дошкільного навчального закладу за організацією харчування дітей.