Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

03 лютого 2017 року десять вчителів біології Яготинського району брали участь у обласному семінарі-​практикумі «Біологічна освіта в сучасній українській школі: проблеми та шляхи вирішення», якій проходив у м.Бориспіль на базі навчально-​виховного комплексу “Гімназія “Перспектива” – загальноосвітня школа І-​ІІ ступенів” імені Володимира Мономаха.

65656

Захід був підготовлений завідувачем відділу методики викладання хімії, біології, екології та основ здоров’я Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти» Матущенко Тетяною Антонівною за участю проректора, кандидата педагогічних наук, доцента Бачинської Євгенії Миколаївни. Всього, у роботі семінару-​практикуму взяли участь 116 учителів біології та методистів регіональних методичних служб Київської області. З доповіддю про концептуальні засади реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» та роль учителя у підготовці учнів до моніторингу міжнародного дослідження якості освіти РІSA-​2018 виступив Шаламов Руслан Васильович, кандидат біологічних наук, Заслужений вчитель України.

9652365 1123598

Він також говорив про оновлення програм та підручників з біології для основної школи в умовах компетентнісно-​орієнтованого навчання та рекламував власний підручник біології для 9 класу за новою програмою.

45986

Педагоги Яготинщини дали схвальну оцінку новому підручнику біології та висловили бажання розпочати навчання за ним у 20172018 н.р.

Перспективи нового навчального року набувають окреслених обрисів, усе виразнішою для кожного вчителя стає «Нова українська школа».