Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи
На Аскольдовій могилі поховали їх -
Тридцять мучнів-​українців
Славних, молодих…

Крути – це велика трагедія нашого народу і його велика перемога. Як знати , чи була б незалежною наша держава без подвигу тридцяти юних героїв, які склали свої голови заради волі. Про це ми не повинні забувати.
27 січня у Яготинській ЗОШ1 була проведена патріотична година «Нев’янучий вінок пам’яті героїв Крут», присвячена Дню пам’яті Героїв Крут.

DSC07667

Захід підготували: бібліотекар міської бібліотеки для дорослих Л.П.Валенок, заступник директора з навчально-​виховної роботи Огієнко Л.М. разом з учнями 10-​Б класу (класний керівник Іваненко О.О.).
Участь у патріотичній годині взяли учні 11-​го класу (класний керівник В.В.Барсук). Учасники заходу зібралися, щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої держави.
Учасникам заходу продемонстрований фільм про юнаків, які пішли в безсмертя прямо зі студентської аудиторії.
DSC07670
Сухими словами історичних документів, полум’яними рядками поетів, зворушливою музикою пісні учасники розповіли про подвиг юних героїв.
У Двірківщинському НВК до Дня пам’яті героїв Крут Шевченком В.В. було проведено загальношкільний тематичний захід із виступом учасника АТО, заступника військового комісара із територіальної оборони Яготинського районного військового комісаріату Пономаренка Сергія Івановича;
6eConGUElmw
переглянуто відеофільм «Недооцінений урок історії. Герої Крут» та відеоролик «До Дня пам’яті Героїв Крут».

NVyrhJBwQLg