Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

12 січня 2017 року Яготинський районний будинок дитячої та юнацької творчості знову відкрив двері для креативних особистостей – лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Яготинщини. На засідання прибуло 17 лідерів з 10 шкіл району.

Урочисто привітали учасників збору директор Яготинського РБДЮТ Валентина Іванівна Лугіна та методист відділу освіти Яготинської РДА Наталія Анатоліївна Мрачик, які акцентували увагу на важливості розвитку учнівського самоврядування району й побажали дітям-​лідерам плідної роботи в атмосфері творчості і взаємопартнерства.

12.01.2017 004

На планомірну й насичену роботу під час збору лідерів налаштувала голова районної ради дітей Яготинщини Вікторія Андрощук, яка на пленарному засіданні провела тренінгове заняття «Формування позитивного іміджу лідера». З метою продовження цілеспрямованої системної роботи щодо сприяння ініціативі й активності молоді в усіх сферах життєдіяльності суспільства, розширення її участі у прийнятті рішень Ірина Рудь — заступник голови районної ради дітей Яготинщини, разом з учасниками обговорили план дій на ІІ семестр 20162017 навчального року.

Під час роботи з педагогами-​організаторами, який провела координатор районної ради дітей Яготинщини, відбулося навчання написання сценаріїв заходів, програм та проектів. Отримані знання відразу ж перевірили практично при написанні проекту.

Окрім того, лідери встигли поспілкуватися та обмінятися досвідом під час практичного заняття “Розвиток творчої та інтелектуальної компетентності дитини-​лідера”.

Під час пленарного засідання було досягнуто головної мети заходу: учасники отримали величезну кількість необхідних знань, які допоможуть працювати в другому семестрі 20162017 навчального року; ближче познайомилися, відпочили, показали свої таланти та вміння, набралися сил для плідної та ефективної роботи у новому навчальному році. Районна школа лідерів згуртувала всіх, налаштувала на плідну роботу, принесла вхороший настрій, задоволення та приємну втому.