Малый бизнес, создание бизнеса, бизнес идеи

03 листопада 2016 р. у Супоївському НВК було проведено захід «Hal­loween», в якому взяли участь учні 56 класів. Організатором заходу та ведучою конкурсів була вчитель англійської мови Півак Ю.М. Розпочалося свято презентацією «Hal­loween», під час якої вчитель ознайомила присутніх із історією та особливостями святкування Хелоуіну в англомовних країнах, після чого провела змагання між 5 (команда «Ghosts») і 6 (команда «Witches») класами на предмет знання традицій свята та тематичної лексики у формі конкурсної програми.

PB030451

Найбільше учням сподобалися конкурси «Pathfinder» (учні відшукували дорогу від одного привида до іншого), «Cross­word» (знаходили ключове слово у кросворді), «FindtheGhost» (командам слід було в залі відшукати десять малюнків привидів, які були заховані), «Col­lecttheSkele­ton» (учасники кидали кубик, щоб отримати певне число, тому що кожна частина тіла скелета була пронумерована. Перемогу отримала та команда, яка першою зібрала скелет).

Переможцями змагань стали учні 5 класу, за що були нагороджені грамотами та заохочувальними призами.

PB030458

Крім того учні школи мали змогу взяти участь у конкурсі костюмів приуроченому святу «Hal­loween». Школярами НВК були підготовлені костюми чаклунів, відьом, привидів, дракули, скелета, джокера та ін.

PB030455

Переможцем конкурсу став учень 4 класу Шишняк Владислав (костюм «Смерть з косою»), який також був нагороджений грамотою.